Aforizem

Janë vetëm tre kontejnerë për hedhjen e mbeturinave:
për letër, qelq, plastikë dhe për mbetje ushqimore,
s’po di në cilin kontejner me  të hedh ty.

Advertisements

Aforizma shkollorë

  •  Arrita ta bind babën të ma blejë biçikletën, edhe pse jam nxënës i dobët, për mua ky është suksesi i shkëlqyeshëm.
  • Nëse prindërve të mi u intereson kaq shumë se si qëndroj me mësime në shkollë, le të shkojnë në shkollë në vendin tim.
  •  Pasi që shkolla qenka aq mirë, pse i paguajnë mësuesit për të shkuar në të.
  •  Kolombo arriti ta gjejë Amerikën, e unë nuk po mundem ta gjej as klasën time.
  •  Mësuesi im është harrestar aq i madh sa më mundon të mësoj edhe kur nuk e kam ditëlindjen.
  • Fëmijë! Unë jam nxënësi më i mirë i shkollës, i marr pesat gjithmonë pas qafe.
  •  Të gjithë në klasën time më respektojnë, sepse jam më i madhi, dy herë kam qenë përsëritës.
  •  Arsyeja qe nuk kam shkuar ne ore te informatikës është e thjeshte, frikohem nga miu.
  • Arsimtarja e ka lehte kur e di atë që unë nuk e di.
  •  Unë e dua mësuesen time, por edhe babai nuk është qe nuk e do hiç atë.